logo

Actief surf, schoolkamp in Nederland midden in de natuur.

Hallo!

Ben je op zoek naar een te gek eindkamp, werkweek of studieweek. Dan zit je hier goed. Bij dit schoolkamp Nederland ben je volledig vrij om je eigen kamp bij ons samen te stellen. Wij bieden te gekke activiteiten aan die zorgen voor groepsbinding en heel veel plezier!Boek hier je werkweek!

 

Wat doen we op ons surfkamp voor scholen?

Klik hieronder voor een sfeer impressie!! En droom weg van jullie te gekke werk week!

Voorbeeldprogramma

Voor het gemak hebben we hier onder een voorbeeld van hoe het schoolkamp programma er uit kan zien. Uiteraard kun je zelf beslissen hoe je het kamp indeelt. Wij helpen je hier graag bij! Je kan dit telefonisch of via de chat met ons bespreken.

Dag 1

 • 11.00 Ontvangst met workshop: Hoe wordt ik een surfer!, We zijn blij dat jullie er zijn en heten jullie welkom op ons kamp en vertellen jullie op een leuke manier hoe jullie de komende dagen echte surfers worden.
 • 12.00 Lunch, Lekker eten op ons surfkamp in de duinen.
 • 13.00 1e Surfles, Tijd voor actie! Wetsuits aan, surfboard mee en de theorie “hoe word ik een surfer” in de praktijk brengen op het strand van bloemendaal.
 • 15.00 Vrije tijd, Maak het jullie gemakkelijk op ons surfkamp neem een warme douch, we gaan even chillen na de surfles.
 • 19.00 Dinner, Op een schoolkamp hoort lekker eten. Jullie kunnen met het hele schoolkamp zelf koken, of wij bereiden een heerlijke surfers maaltijd voor je!
 • 20.30 Wildlife safari, Lekker op de fiets door nationaal park de Kennemerduinen. Zoveel mogelijk beesten spotten waaronder wilde paarden vossen en andere wilde dieren.

Dag 2

 • 09.00 Ontbijt, Rustig wakker worden en met z’n allen lekker ontbijten op het surfkamp
 • 11.00 2e Surfles, Hoe zat het ook alweer? Even opfrissen wat we gisteren hebben geleerd. We doen een korte theorie op het strand. Om daarna zieke surf tricks te doen in de Noordzee.
 • 13.30 Lunch, Met zijn allen een broodje eten aan de picknicktafels. Lekker na praten over surfles
 • 14.30 Korren, Wat? Korren! Kijken wat voor beestjes er allemaal in onze Noordzee leven. Korren: Een leerzame activiteit, een sleepnet door de branding trekken, er komt van alles tevoorschijn uit de zeebodem, schelpen garnaaltjes en nog veel meer!
 • 16.30 Vrije tijd, Lekker een balletje trappen op het bijgelegen voetbal veldje op camping de lakens. 19.00 Dinner Op het schoolkamp is lekker eten belangrijk!
 • 20.30 Crazy 88, Word een met elkaar en met de natuur. Voer knotsgekke opdrachten uit en verdien punten! Wees zo creatief mogelijk!

Dag 3

 • 09.00 Ontbijt, De laatste dag alweer, niet getreurd! we hebben nog een hele dag op het schoolkamp!
 • 11.00 3e Surfles, Nu komt het er op aan alle geleerde surf tricks in de praktijk brengen.
 • 13.30 Lunch
 • 14.00 Zandsculpturen, Wie maakt het mooiste zandbouwwerk. Op het strand van bloemendaal maken we de mooiste kunstwerken. Ga je voor een klassiek kasteel, of maak je een abstract kunstwerk?
 • 15.30 Vrije tijd/vertrek, We nemen afscheid en kijken terug op een tof schoolkamp Nederland 
 • Voor wie is ons schoolkamp in Nederland?

  Ons schoolkamp in Nederland is voor alle klassen of groepen met kinderen vanaf 8 jaar. Voor elke leeftijd of studierichting kunnen we een werkweek op maat maken. Surfen is een te gekke activiteit die ook voor de leraren en begeleiders veel uitdaging bied! Maar ook als je andere activiteiten wilt doen is dat geen probleem. Je kamp kun je volledig zelf samenstellen. Bijvoorbeeld kun je er voor kiezen dat wij een heerlijke maaltijd voor jullie bereiden. Maar het is natuurlijk ook mega leuk en leerzaam om zelf te koken. De opties, en om te boeken kan je hier vinden.

  Wanneer is het schoolkamp?

  Elke week (ma-vrij) in april, mei, juni en september is het mogelijk om bij ons te reserveren. Natuurlijk willen we iedereen ontvangen op ons schoolkamp in Nederland. Maar bepaalde weken zijn populair dus reserveer op tijd

   

  Wie geeft de surfles en de andere activiteiten?

  De surfles voor ons schoolkamp voor scholen wordt gegeven door de ervaren en superleuke leraren van Surfschool Zandvoort. Daarnaast werken we met ervaren begeleiders met een PABO of ALO achtergrond.

  Veiligheid?

  Staat voor op! Surfen is een extreme sport! Maar de kalme Noordzee, kleine groepjes en natuurlijk onze lifeguard gecertificeerde surfleraren weten de risico’s in te dammen.

  Heb je vragen?

  Kijk even of jou vraag hier bij staat! staat hij er niet bij, stel hem dan op de chat of stuur een email naar scholen@surfcampbloemendaal.nl.

  Is het camp makkelijk te bereiken?

  Ja! Er stopt een bus voor de deur en als je met de auto komt kan je die bij ons parkeren

  Wij willen komen en ons eigen kamp samenstellen, kan dat?

  Jazeker! Wij willen jullie een zo gevarieerd mogelijk aanbod doen! Ga naar “boeken” en kijk wat we jullie allemaal aanbieden

  Naar welk adres moeten navigeren?

  Zeeweg 60, 2051 EC Bloemendaal aan Zee

  Welke spullen moeten de deelnemers meenemen?

  Hou ook rekening met outdoor life zand en zee( een broek is zo nat) Neem voor de surfles een rugtas mee met daarin: een handdoek, zwemkleding, evt. droge kleding/ondergoed en zonnebrand.
  Let bij het inpakken van je tas op het weer. Als er regen voorspeld is neem dan bijvoorbeeld een regenjas mee. Voor het slapen een slaapzak, kussen, hoeslaken minimaal 190*90

  Gaat het schoolkamp Nederland door met slecht weer?

  Het surfcamp gaat altijd door, weer of geen weer. Als de surfles door extreme weersomstandigheden niet door kan gaan, hebben wij een vervangend programma en een binnenaccommodatie. 

  Wat doen de hosts, en wat word er verwacht van de begeleiding?

  De hosts van het surfkamp bewaken het programma van het schoolkamp. En staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Van de begeleiding die mee gaat op het kamp verwachten wij dat er door de groep geen overlast op de camping word veroorzaakt.

  Kunnen wij zelf koken s'avonds?

  Zeker dit vinden wij hartstikke leuk! Eten koken is een belangrijk onderdeel in de dag en het is een goede manier om samen te werken. Ook is het mogelijk dat dat wij een dag koken en de kamp deelnemers zelf een dag koken.

  Wat is het maximale aantal gasten dat bij jullie kan komen?

  We kunnen tot 200 personen herbergen als zij zelf tenten meenemen. Als jullie in onze tenten willen slapen hebben we 30 twee persoons tentjes op ons surfkamp staan. Dus voor 60 personen max.

  Wat doen we als er geen golven staan?

  Dit gebeurt ca 14 dagen per jaar! We gaan SUP-en en doen andere leuke actieve dingen met elkaar. Genieten staat voorop! 

   

  Surfana bloemendaal logo Surfkamp nederland golfje